FORB Warhammer Warhammer 40k SoBH Find/Kontakt

Warhammer Fantasy

Spillet er designet til at skulle spilles med en blanding af regimenter, monstre og helte. Der bruges mange fantasy racer som mennesker ( The Empire , Bretonnia , Kislev ) , Elves (Dark Elves , High Elves , Wood Elves ) , dværge, Undead , orker og goblins , samt nogle mere usædvanlige typer såsom Lizardmen , Skaven og de dæmonisk kræfter kaos.

Hver hær har sine egne unikke styrker og svagheder ; Wood Elves , for eksempel har de mest magtfulde bueskytter i spillet, men har dårlig samlet forsvar og Bretonnia har den stærkeste kavaleri , men svage infanteri . Tilsvarende High Elves er meget stærke i nærkamp , men har svage rustning , og kan ikke stille med nært så stort antal som nogle af de andre racer.

Vi har i langtid spillet warhammer i frob, fortiden spiller vi 8ed men er villige til at spille både age of sigmar eller 9age.

Hvis du er ny er vi et par stykker i klubben som med glæde vil hjælpe med at lære nye at spille og man kan uden problem låne en hær at spille med da de fleste af spillerne i klubben har mindst 2 hære.